Peniel 2010 "Transformari" Targu Mures

Dragi prieteni,

In ciuda vestilor rele pe care le auzim in fiecare zi, asistam la o miscare de rugaciune in care este angrenata nu numai fratietatea din alte tari, ci si Biserica lui Cristos din Romania. Retelele de rugaciune, conferintele si intalnirile speciale de mijlocire in care sunt angrenati tot mai multi frati sunt premize incontestabile care pregatesc mult asteptata trezire din tara noastra.

Suntem bucurosi sa auzim ca in aceste miscari de rugaciune tinerii formeaza majoritatea. Acest fapt ne intareste speranta ca revitalizarea Bisericii va incepe cu tinerii, iar apoi va cuprinde intreaga Biserica. Rugaciunea este si ramane cheia trezirii!

Pentru a accentua pocainta autentica necesara oricarui om, Fundatia Peniel isi propune sa trateze acest subiect in cea de-a 14-a Conferinta Nationala de Tineret, la Targu Mures, pe 9-10 aprilie a.c. Pocainta autentica trebuie sa se vada printr-o transformare autentica!
Noutatea acestui eveniment va consta in faptul ca, pe langa sesiunile plenare obisnuite din Sala Sporturilor, in paralel, participantii la conferinta vor avea ocazia sa se alature bisericilor locale intr-un maraton de necurmata inchinare prin rugaciune, lauda, proclamare si citire a Evangheliei. Vrem ca, pe intreaga durata a conferintei, zi si noapte, tinerii sa aiba ocazia unei experiente unice, in care sa stea inaintea Domnului pana cand Acesta Isi va arata Fatza. Numai in agonie si asteptare a putut Iacov sa vada Fatza Domnului la Peniel (vezi Gen. 32)!
Ne rugam ca acest eveniment sa ajute la transformarea cat mai multor tineri dupa chipul lui Cristos. Prin urmare, daca aveti nevoie de o revigorare spirituala, de o schimbare supranaturala in anumite domenii, de un Mantuitor real care poate sa va dea o pocainta autentica si sa va pregateasca pentru intalnirea cu Sine, planificati sa fiti la Targu Mures pe 9-10 aprilie! Nu veti regreta! (www.peniel.ro)


Un comentariu:

Anonim spunea...

Salutari in numele Domnului Isus!

Va scriu aceste randuri in speranta ca ne veti putea ajuta sau indruma intr-un fel..Doresc sa particip cu grupul de tineri pe care il conduc din biserica Nehemia Campina jud Prahova la conferinta Peniel 9-10 Aprilie in Tg Mures.Se poate sa ne cazati la dvs in biserica?sau sa ne indrumati la alta biserica care ne poate ajuta cu aceasta??As aprecia tare mult,mai ales ca majoritatea tinerilor nu au participat niciodata la vreun eveniment Peniel!Noi suntem in jur de 18 tineri total!In speranta unui raspuns favorabil va multumesc anticipat!Domnul Isus sa va binecuvinteze!MARIUS IONESCU-Pastor de Tineret email:mariusemee@yahoo.com TEL:0761500959